Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Hei og velkommen til oss!

Mitt navn er Malin Sofie, og jeg er driver og eier av denne nettbutikken med tilhørende systue. Jeg er femte generasjon syeske og har vært med i mammas systue fra jeg var 3 mnd gammel. Da jeg var 16 år begynte jeg å jobbe der ved siden av skolen. Etterhvert ble dette min fulltidsjobb.

I 2014 startet jeg opp denne nettbutikken, hvor vi solgte egenproduserte varer og interiør. Spoler vi frem til 2021, så var det tid for mamma å pensjonere seg. Jeg startet da mitt eget firma, Pynten design, og tok over all drift av systue og nettbutikk, mens jeg gikk gravid med mitt første barn. Jeg elsker søm, og elsker å være kreativ. Idag består nettbutikken hovedsakelig av produkter laget av meg og produkter som kan broderes med navn.

Jeg håper du finner noe du liker hos meg :)

 

Litt om min sømerfaring:

 Jeg har mye erfaring innen forandring av klær, som f eks, opplegg av bukser, jakker, glidelås, rep av hull, tilpassing, kjoler, skjørt osv. Jeg er fast syeske for flere av områdets klesbutikker, og har vært det i over 15 år. Jeg har også mye erfaring innen interiørsøm, og har levert jobber for flere av områdets største butikker og firmaer innen interiør og tekstiler, samt sydd for hoteller og restauranter, og ellers alle som ønsker hjelp med nysøm av gardiner, liftgardiner, puter og lignende, eller opplegg av gardiner og diverse tilpasninger. 

Jeg kan levere alt fra stoff, gardinstenger og søm, eller så kan du komme med eget stoff, så syr jeg :)

Jeg broderer og trykker navn og logo på plagg. Ta gjerne kontakt for å finne ut mer :)

 

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!

Telefortid: Mandag - fredag: kl 10-15.

Tlf.: 40461097

Sted: 3960 Stathelle, Bamble, Telemark. 

I tillegg er jeg å treffe både på mail, sms, instagram og facebook, eller via kontaktskjema her i nettbutikken.

Mail: post@pyntendesign.no

Instagram: @pyntendesign

Facebook: Pynten design

 

Håper du finner noe du liker hos meg!

Mvh, Malin Sofie.